ADATVÉDELEM
ÍRJON NEKÜNK
ELÉRHETŐSÉGEK
PROJEKT

 
 
Köszöntõ
 
Tisztelt Érdeklõdõ!

Köszöntjük Önt a Szentlõrinci Geotermia Zrt. által létrehozott, a „Gazdasági és társadalmi megújulás Szentlõrincen” tárgyú KEOP-4.2.0/B/09-2009-0026 projekt honlapján.

A helyi hõ és hûtési igény kielégítése megújuló energiaforrásokkal elnevezésû konstrukció általános célja a kisebb környezeti terheléssel járó megújuló energia alapú energiatermelés elterjesztése, a megújuló energiaforrások hõtermelésben játszott szerepének, valamint az összenergia felhasználásban lévõ arányának a növelése. Információs oldalunkat abból a célból hoztuk létre, hogy Ön minél szélesebb körben és minél teljesebb tájékoztatásban részesülhessen a Szentlõrinc város távfûtésének geotermikus energiával való ellátásának elkezdett és elvégzett munkafolyamatokról, és azok pozitív hatásairól.

Bízunk benne, hogy az oldalon megtalálható tájékoztató anyagokban minden kérdésére megfelelõ választ talál; s amennyiben mégsem így lenne, úgy interaktív módon kapcsolatba léphet a projektet megvalósító szervezetekkel. Örömmel vesszük, ha kérdéseket tesz fel nekünk, s mi igyekszünk azokat legjobb tudásunk szerint megválaszolni!

 
Szentlõrinci Geotermia Zrt.